Over ons

De beste producten en de beste mensen, dat is het geheim van Salon Zuid. We stellen onze teamleden graag aan je voor en vertellen je wat meer over onze salon!

Onze Commitment

Het beste voor jouw haar

De beste producten

Goede producten voegen heel veel toe aan gezond haar en een goede behandeling. Wij gebruiken alleen het beste: Milkshake, White Avenue, Moroccan Oil en Roze. 

De beste mensen

Sophie brengt 8 jaar ervaring mee als krullenkapster. Het team brengt nog meer krullenkennis, allround kapperservaring en een gespecialiseerde mannenkapster mee.

De beste techniek

Opgeleid door een krullenspecialist, en daarna verder verfijnd in de salon met het team. Salon Zuid heeft door de jaren heen technieken ontwikkeld voor de beste krul!

Onze kapsters

Ieder van ons in de salon heeft natuurlijk een eigen stijl, achtergrond en voorkeur in kapsels. Sommige zijn echte doorgewinterde krullenspecialisten, waar anderen ook graag andere haarstijlen behandelen. Hier onder stelt elk van ons zich even aan je voor: 

Safae

Shadia is een echte kleurspecialist! Ze weet met de juiste kleur de natuurlijke schoonheid van haar klant te versterken. Shadia zit al 10 jaar in het vak en zorgt ervoor dat jij stralend de salon verlaat. 

Sophie

Ik droomde als kleine meid al van een eigen kapsalon. Tussendoor kwam daar nog even een andere droom bij: Professioneel hockeyster. Dit heb ik jaren full-time gedaan, tot ik er het knippen naast ben gaan doen toen ik wat ouder werd. Nog een paar jaar verder was het vooral knippen, met nog wat hockey ernaast. Toen ben ik me ook echt gaan specialiseren en in de leer gegaan om krullenspecialist te worden. Sinds september 2022 doe ik dat vanuit mijn eigen salon. De droom is nu werkelijkheid geworden!